Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82
Blogu ynëMe të rejat nga Blogu
Zbritje 60%  nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”
Zbritje 60% nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”
20.12.2016 | 15:32
Një ofertë si kjo mund të ofrohet vetëm nga Albasoft! Na kontaktoni ose na vizitoni në zyret tona që ta diskutojmë këtë mundësi. Ne krijojmë bashkëpunim shumë të suksesshëm dhe afatgjatë me klientët tanë të nderuar!
Çfarë duhet të pyesni për dizajnimin e faqes suaj?
Çfarë duhet të pyesni për dizajnimin e faqes suaj?
08.07.2016 | 12:31
Përzgjedhja e kompanisë për dizajnimin dhe zhvillimin e faqes suaj është një vendim i rëndësishëm. Ju jeni duke lënë në duart e tyre të ardhmen e biznesit tuaj, andaj duhet të marrësh parasysh disa
11 pyetjet që duhet t’i bëni klientit për ueb faqe
11 pyetjet që duhet t’i bëni klientit për ueb faqe
06.07.2016 | 12:33
Albasoft Group para se t’i hyjë një projekti për dizajnimin dhe zhvillimin e një ueb faqeje, çdoherë fillon bisedën me klientin me disa pyetje rreth projektit. Ne ju sugjerojmë, që edhe ju të
Ftesë për partneritet me emigrantët shqiptarë
Ftesë për partneritet me emigrantët shqiptarë
04.07.2016 | 12:33
I ftojmë të gjithë emigrantët shqiptarë jashtë Kosovës dhe Shqipërisë, që të na kontaktojnë për të shqyrtuar mundësinë e bashkëpunimit në fushën e teknologjisë së informacionit në vendet ku ata
Një faqe profesionale për biznesin tënd – vetëm 250€
Një faqe profesionale për biznesin tënd – vetëm 250€
15.07.2015 | 01:03
Është një mundësi e veçantë për ty, të kesh një faqe profesionale, me të gjitha elementet e mundshme, pa asnjë limit, duke përfshirë edhe domenin edhe hostingun, për vetëm 250€.Për faqen qe ua bëjmë
Një faqe të internetit falas për bizneset e reja
Një faqe të internetit falas për bizneset e reja
28.04.2014 | 11:33
Albasoft Group, ka vendosur që të ofroj donacion në vlerë rreth 500 euro për çdo biznes të ri, të regjistruar brenda vitit 2014 në Kosovë. Qëllimi i kësaj ndihme është financimi i bizneseve të reja
Albasoft CMS në Grand Hotel, të martën 25.03.2014, në 12.45
Albasoft CMS në Grand Hotel, të martën 25.03.2014, në 12.45
22.03.2014 | 17:03
Të martën, më 25 mars 2014 do të bëhet paraqitja e parë publike e Softuerit “Albasoft CMS”, ku me këtë rast ftoheni të merrni pjesë në këtë ngjarje. Përurimi do të mbahet në Sallën e Kongreseve në
U mbajt tryeza Gjuha shqipe dhe kompjuteri
U mbajt tryeza Gjuha shqipe dhe kompjuteri
22.03.2014 | 16:58
Prishtinë, 25 maj - Qendra për Përparim dhe Edukim (QEP), sot ka mbajtur tryezën “Gjuha shqipe dhe kompjuteri”. Në këtë tryezë morën pjesë anëtarë nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Akademia e
Top