Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82
Raste të suksesshmeRaste të suksesshme
Swiss Home Design
Swiss Home Design Swiss Home Design kishte një marketing të dështuar në internet, një ueb sajt me shumë gabime,
OstFinanz
OstFinanz OstFinanz ishte në kulmin e kapacitetit të biznesit, por ata kishin problem me marketingun në
Qendra për Edukim dhe Përparim
Qendra për Edukim dhe Përparim Albasoft Group është partner strategjik i Qendrës për Edukim dhe Përparim, që nga viti 2003. Qendra
Shoqata e Ish të burgosurve politik të Kosovës
Shoqata e Ish të burgosurve politik të Kosovës Shoqata kishte 30.000 anëtarë, qindra mijëra dokumente të tyre, fotografi dhe letra tjera.Ata
Qeveria e Kosovës
Qeveria e Kosovës Qeveria e Kosovës vendosi të zhvilloi një portal të centralizuar për të gjitha njësitë e qeverisë
Sette Gusti
Sette Gusti Sette Gusti është kompani zvicerane që operon në Kosovë dhe Shqipëri. Sette Gusti ofron produkte
West Kosovo Business
West Kosovo Business Grupi që është përgjegjës për bashkëpunimin në mes Italisë dhe Kosovës, kishte nevojë për në ueb
Zbritje 60%  nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”
Zbritje 60% nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”
20.12.2016 | 15:32
Një ofertë si kjo mund të ofrohet vetëm nga Albasoft! Na kontaktoni ose na vizitoni në zyret tona që ta diskutojmë këtë mundësi. Ne krijojmë bashkëpunim shumë të suksesshëm dhe afatgjatë me klientët tanë të nderuar!
Çfarë duhet të pyesni për dizajnimin e faqes suaj?
Çfarë duhet të pyesni për dizajnimin e faqes suaj?
08.07.2016 | 12:31
Përzgjedhja e kompanisë për dizajnimin dhe zhvillimin e faqes suaj është një vendim i rëndësishëm. Ju jeni duke lënë në duart e tyre të ardhmen e biznesit tuaj, andaj duhet të marrësh parasysh disa
11 pyetjet që duhet t’i bëni klientit për ueb faqe
11 pyetjet që duhet t’i bëni klientit për ueb faqe
06.07.2016 | 12:33
Albasoft Group para se t’i hyjë një projekti për dizajnimin dhe zhvillimin e një ueb faqeje, çdoherë fillon bisedën me klientin me disa pyetje rreth projektit. Ne ju sugjerojmë, që edhe ju të
Top