Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82
Case StudiesCase Studies
OstFinanz
OstFinanz OstFinanz was on top of their business capacity, but they had problems with internet marketing,
Swiss Home Design
Swiss Home Design Swiss Home Design had completely failed internet marketing, a website with many errors, problem
Center for Education and Promotion
Center for Education and Promotion Albasoft Group is a strategic partner of the Center for Education and Promotion, since 2003. Center
Association of Ex Political Prisoners of Kosova
Association of Ex Political Prisoners of Kosova Association had 30000 members, hundred thousand of their documents, pictures and other papers. They
Kosovo Government
Kosovo Government Kosovo Government decided to develop a centralized portal for all central government body and local
Sette Gusti
Sette Gusti Sette Gusti is Swiss based company operating in Kosovo and Albania. Sette Gusti provides food
West Kosovo Business
West Kosovo Business The group responsible for regional cooperation between Italy and Kosovo wanted database web
Konkurs: Video Editor – Videographer Designer/Kameraman
Konkurs: Video Editor – Videographer Designer/Kameraman
07.07.2021 | 17:14
Detyrat dhe përgjegjësitë e juaja si Video Editor/kameraman janë:Menaxhon dhe parashikon të gjitha aspektet teknike për video inçizim dhe redaktimPunon në zyre dhe teren (xhirim i intervistave,
Konkurs për Dizajner
Konkurs për Dizajner
05.07.2021 | 10:42
Kandidati do të bëj dizajn të softuerëve, ueb faqeve, logo, dizajne për shtyp, si dhe detyrat tjera të ngjashme të fushës.
Konkurs: Kontabilist
Konkurs: Kontabilist
05.02.2021 | 16:14
Detyrat dhe përgjegjësitë: Mbajtja e kontabilitetit, arkës dhe të gjitha pagesave dhe furnizimeve të nevojshme. Deklarimi dhe pagesa e tatimeve në mënyrë të rregullt dhe me kohë....
Top