Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

Për ne

AlbaSoft (2003 - 2021)
 
AlbaSoft është një kompani profesionale për dizajnim dhe zhvillim të ueb faqeve, Cloud hosting, optimizim për makinat e kërkimit, softuerë, etj. për kompanitë ose individët e interesuar për suksesin e tyre dhe nevojat e tyre në internet.
 
Me zyra në Kosovë dhe Shqipëri, ne ofrojmë një numër të madh të shërbimeve për të arritur audiencën tuaj të synuar dhe të ndajnë informacionin tuaj të vlefshme duke u fokusuar në mbajtjen e klientëve tuaj.
 
Ne ofrojmë cilësi të lartë të shërbimeve të ueb aplikacioneve nëpërmjet ekipit tonë, të motivuar, të kualifikuar profesionalisht të fokusuar në përmbushjen e pritjeve të klientëve çdo kohë.
 
Alba-Soft ofron shërbime profesionale të zhvillimit të aplikacioneve softuerike duke përdorur një varg të gjerë të teknologjive të programimit: .Net, C++, VB.
Shërbimet tona kryesore janë të klasifikuara si: Zhvillimi i solucioneve, Zhvillimi i ueb aplikacioneve, Zhvillimi i desktop aplikacioneve, Zhvillimi CMS-ve/portaleve, Zhvillimi aplikacioneve për pajisje mobile, Zhvillimi i bazave të të dhënave dhe Zhvillimi i shërbimeve.
Top