Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

Dizajn Grafik

Alba-Soft ofron dizajn profesional qoftë për printim apo dizajn për ueb marketing si dhe dizajnim të ueb faqeve.
Alba-Soft ofron dizajn profesional qoftë për printim apo dizajn për ueb marketing si dhe dizajnim të ueb faqeve.
Ne do të planifikojmë, zhvillojmë dhe pajisim ju me çdo lloj të dizajnit duke përfshirë logot e vogla, karta biznesi, broshurat e ndryshme, si dhe dizajn për ueb-faqe nga më të thjeshtat deri tek e-shitja në ueb -faqen tuaj.
 
Disa nga shërbimet standarde që ofrojmë:
 
• Dizajn unik dhe i rezervuar vetëm për klientin
• Dizajnim të logos për klientin
• Dizajnimi i fletës zyrtare
• Dizajnimi i plikove me logo dhe informata tjera
• Dizajnimi i kartvizitave
• Dizajnimi i broshurave
• Dizajnimi i CD/DVD
• Dizajnimi i kopertinave për libra
• Dizajnimi i hyrjes me flash (intro)
• Dizajnimi i banerave/reklamave (dinamike)
Mr. Adrian Zeqiri
Mr. Adrian Zeqiri Drejtor në qendrën ECMI Kosova Ne mund të ju konfirmojmë se prej fillimit të projektit e deri në përfundimin e tij, stafi i Albasoft-it kanë treguar përkushtim, bashkëpunim dhe profesionaliz&...
Sadik Zeqiri
Sadik Zeqiri Drejtor në gazetën online Epoka e Re Me Albasoftin kemi kontratë për portalin Epoka e Re. Shërbimet kryesore që i kemi pranuar dhe vazhdojmë bashkëpunimin, janë:   Planifikim, dizajnim dhe Zhvilli...
Dr. Valbon Gashi
Dr. Valbon Gashi Kirurg Vaskula në Venomed Plus Me Albasoftin kemi kontratë të bashkëpunimit që nga nëntori i vitit 2015 dhe vazhdojmë edhe tani dhe besoj dhe shpresoj se do të vazhdojmë edhe në të ...
Përse Ne? Albasoft është kompani e specializuar, me një përkushtim të veçantë për klientët. Të gjithë punëtorët janë të motivuar të kryejnë punën me përpikmëri. Çmime të favorshme në krahasim me tregun.
Kualitet i garantuar dhe përgjegjshmëri ndaj klientëve
Paguani vetëm kur jeni të kënaqur me punën tonë.
Eksperiencë e gjatë dhe staf me përvojë.
Mijëra klientë brenda dhe jashtë vendit.
Top