Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82
Blogu ynëMe të rejat nga Blogu
KONKURS - PASTRUESE E ZYRAVE
KONKURS - PASTRUESE E ZYRAVE
12.04.2023 | 10:12
Kërkojmë një pastruese të ambienteve të punës (Zyrat) në qendër në Prishtinë. Puna është e përhershme (afatgjatë).
Konkurs: Video Editor – Videographer Designer/Kameraman
Konkurs: Video Editor – Videographer Designer/Kameraman
07.07.2021 | 04:10
Detyrat dhe përgjegjësitë e juaja si Video Editor/kameraman janë:Menaxhon dhe parashikon të gjitha aspektet teknike për video inçizim dhe redaktimPunon në zyre dhe teren (xhirim i intervistave,
Konkurs për Dizajner
Konkurs për Dizajner
05.07.2021 | 10:42
Kandidati do të bëj dizajn të softuerëve, ueb faqeve, logo, dizajne për shtyp, si dhe detyrat tjera të ngjashme të fushës.
Konkurs për pastruese
Konkurs për pastruese
10.05.2021 | 10:16
Kërkojmë një pastruese të ambienteve të punës (Zyrat) në qendër në Prishtinë. Puna është e përhershme (afatgjatë). Afati i konkurimit është deri me datën 20.05.2021.
Konkurs: Kontabilist
Konkurs: Kontabilist
05.02.2021 | 16:13
Detyrat dhe përgjegjësitë: Mbajtja e kontabilitetit, arkës dhe të gjitha pagesave dhe furnizimeve të nevojshme. Deklarimi dhe pagesa e tatimeve në mënyrë të rregullt dhe me kohë..
Programues (senior) 5 vende të punës
Programues (senior) 5 vende të punës
27.08.2020 | 17:04
Albasoft është kompani lokale në Prishtinë në fushën e IT-së e përfshirë në projekte të mëdha brenda dhe jashtë vendit mbi 10 milion euro.
Konkurs për punë
Konkurs për punë
21.12.2019 | 10:11
Albasoft është kompani lokale në Prishtinë në fushën e IT-së që synon të rekrutoj deri në fund të vitit 2020, rreth 30 punëtorë të rinj, kryesisht programues, për projektet pesëvjeçare që kemi.
Konkurs për punë
Konkurs për punë
25.09.2019 | 17:41
Programues (senior) Programues (junior) Programues (frontned) Dizajner
Zbritje 60%  nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”
Zbritje 60% nga 1000€ në vetëm 395€ “Uebfaqe + Marketing Digjital”
20.12.2016 | 15:32
Një ofertë si kjo mund të ofrohet vetëm nga Albasoft! Na kontaktoni ose na vizitoni në zyret tona që ta diskutojmë këtë mundësi. Ne krijojmë bashkëpunim shumë të suksesshëm dhe afatgjatë me klientët tanë të nderuar!
Top