Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82
PunëVende të lira pune
Konkurs për pastruese
Konkurs për pastruese
10.05.2021 | 10:16
Kërkojmë një pastruese të ambienteve të punës (Zyrat) në qendër në Prishtinë. Puna është e përhershme (afatgjatë). Afati i konkurimit është deri me datën 20.05.2021.
Konkurs për Dizajner
Konkurs për Dizajner
01.03.2021 | 17:21
Kandidati do të bëj dizajn të softuerëve, ueb faqeve, logo, dizajne për shtyp, si dhe detyrat tjera të ngjashme të fushës.
Konkurs: Kontabilist
Konkurs: Kontabilist
05.02.2021 | 16:13
Detyrat dhe përgjegjësitë: Mbajtja e kontabilitetit, arkës dhe të gjitha pagesave dhe furnizimeve të nevojshme. Deklarimi dhe pagesa e tatimeve në mënyrë të rregullt dhe me kohë..
Top