Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82
Mbështetja
Mbështetja
Nëse keni njohuri për udhëheqësin e projektit tuaj, mund të kontaktoni atë në çdo kohë me e-mail apo telefon për të ju sqaruar çfarëdo problemi teknik të mundshëm.

Për çështje teknike
Nëse keni njohuri për udhëheqësin e projektit tuaj, mund të kontaktoni atë në çdo kohë me e-mail apo telefon për të ju sqaruar çfarëdo problemi teknik të mundshëm.
Nëse nuk mund të lidheni me udhëheqësin, mund të na kontaktoni në çdo kohë në e-mailin: support@albasoftgroup.com.
Ju lutëm që të sqaroni sa më saktë problemin teknik për të cilin kërkoni përkrahjen tonë, duke cekur emrin e projektit, emrin e klientit etj.

Për çështje të sigurisë
Për çështje të sigurisë, kur ju mendoni që është thyer mbrojtja teknike e faqes suaj, mund të na kontaktoni në çdo kohë me një SMS në numrat +38344318282 ose në support@albasoftgroup.com
Ju lutëm që të bëni një test elementar të funksionalitetit të faqes suaj, para se të na kontaktoni, sepse nganjëherë problemet tjera me internetin, mund të ju vënë në lajthitje.
Ju lutëm që të sqaroni sa më saktë problemin teknik për të cilin kërkoni përkrahjen tonë, duke cekur emrin e projektit, emrin e klientit etj.
 
Pronari & Drejtori
Nëse keni kontaktuar personat përgjegjës në Albasoft dhe jeni të sigurt, që pa të drejtë nuk po i përmbushin kërkesat tuaja, kontakto pronarin, përkatësisht drejtorin e Albasoftit në e-mailit e tij privat: lurashi@gmail.com.
Ankesa juaj do të mbahet konfidenciale, kështu që lirisht mund të zbuloni identitetin e punëtorit që mendoni se nuk e ka kryer detyrën e tij. Ju lutem të jeni sa më të saktë dhe sa më të detajuar për problemin.
Nëse mendoni që është çështje shumë urgjente, dërgo një SMS në +38344197474 duke sqaruar problemin që keni.

Ne i marrim shumë seriozisht ankesat tuaja, mendoje edhe njëherë gjendjen para se të na kontaktosh.
Top