Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

Internet Marketing

Marketingu përmes telefonave celular SMS (Short Message Service) është bërë shumë i popullarizuar. Prandaj, Alba-Softi doemos duhet ta ofroj këtë shërbim për klientë te vet, sepse ne
SMS marketing
 
Marketingu përmes telefonave celular SMS (Short Message Service) është bërë shumë i popullarizuar. Prandaj, Alba-Softi doemos duhet ta ofroj këtë shërbim për klientë te vet, sepse ne jemi në shërbim të klientit. Mesatarisht SMS-ja e dërguar përmes sistemi tonë, lexohet brenda 2 minutave, duke e bërë marketingun më të shpejtë të mundshëm.
Gjatë këtyre viteve SMS marketing është bërë mënyrë legjitime e marketingut në shumë pjesë të botës. Kjo për faktin se, ndryshe nga e-maili që dërgohet përmes internetit publik, politikat e SMS marketingut janë bazuar në standarde të larta dhe përjashtohet mundësia e SPAM-it.
 
Moduli për menaxhim të klientëve tuaj dhe fushatave tuaja përmban:
 
- Shtimi i klientëve
- Fshirja e klientëve
- Ndarja në grupe
- Dërgimi i SMS-ve individual
- Dërgimi i SMS-ve grupor
Na kontakto: 044318282 ose info@albasoft.al
 
Marketing me postë elektronike (e-mail)
 
Çfarë është Marketingu me postë elektronike?
Email Marketingu është një nga mjetet më të suksesshme për zhvillimin e relacioneve dhe ngritjen e lojalitetit me klientët tuaj.
Pse ju duhet Marketingu me postë elektronike?
Ju keni zhvilluar ueb-faqen tuaj. Ju keni shpenzuar kohë duke përdorur optimizuesin e ueb-faqes për makina kërkuese (google, yahoo) në kërkim të klientëve tuaj. Tani si do ti mbani ata dhe ti bëni klientë të përditshëm?
Email Marketing ju ndihmon që të mblidhni informacione nga vizitorët e sajtit dhe klientët tuaj, kështu që ju mund të dërgoni tek ata informata të rëndësishme për produktet dhe shërbimet tuaja. Pastaj, kur ata janë të gatshëm për blerje, Ju do të jeni zgjedhja e parë për ta.
Shumë vizitorë të ueb-faqeve nuk bëhen klientë me vizitën e parë, por nëse ju i mbani ata të interesuar dhe të lidhur me biznesin tuaj, ju keni një shans më të mirë që t’i fitoni ata klientë.
 
Pse Email Marketing është i suksesshëm?
 
Sepse:
Mundëson dërgimin e mesazhit të njëjtë përnjëherësh tek miliona klientë apo bashkëpunëtorë
E lejon përzgjedhjen e pranuesve të mesazhit (përzgjedhjen e klientëve)
Mesazhi përmban dokumente shtesë
Dërgohet drejtpërdrejt tek klienti i përzgjedhur, ndihmon në ndërtimin e marrëdhënieve, si dhe rritjen besnikërisë dhe besueshmërisë në raport me klientin.
Alba-Soft posedon një bazë të dhënash me mbi 800,000 emaila të përdoruesve shqiptar.
Bashkëpuno me Ne dhe rrit lojalitetin me klientët tuaj si dhe përfito klientë të rinj me çmime tejet të lira përmes Marketingut me postë elektronike.
 
Reklamo në portalin Gjuha Shqipe
 
Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, Dëfrimi.com.
Shumë nga faqet tona janë të koncentruara në portalin www.gjuhashqipe.com i mirënjohur nga të gjithë shqiptarët.
Këtu vizitorët gjejnë softuerë, shërbime, shkencë, lajme që kanë të bëjnë me historinë, gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare, figura të albanologjisë, qytete shqiptare, dëfrim, fjalëkryqe, barcoleta, anekdota etj.
Më shumë se 200 butona e nënbutona.
Portali www.gjuhashqipe.com përveç tjerash është vendtakim i akademikëve, profesorëve, intelektualëve, studentëve dhe plotë dashamirësve të gjuhës shqipe, prandaj shfaqja e reklamës suaj në portalin Gjuha Shqipe do të rrisë imazhin tuaj si organizatë dhe njëkohësisht shitjen e produkteve apo shërbimeve që ju ofroni.
Çmimet e reklamave në faqet tona janë shumë të lira dhe vizitat e garantuara. Në çdo variant, nëse nuk do të jeni i kënaqur nuk keni detyrim të paguani.
Mund të na kontaktoni në 044 318 282 ose info@gjuhashqipe.com.
 
Reklamo në Facebook
 
Përmes nesh në çdo kohë mund të reklamoni në faqe të ndryshme në Facebook, duke ju siguruar një audiencë prej dhjetëra mijëra vizitash brenda 24 orësh. Mos hezito të na kontaktosh dhe mund të marrësh ofertë konkrete. Pas marrëveshjes ne ju bëjmë administrator dhe mund të postoni personalisht, po ashtu, nëse e keni më të lehtë ne bëjmë postimet e kontraktuara për ju, në orarin e planifikuar.
Ne mund të ju organizojmë çdo lloj marketingu në Facebook. Kemi një përvojë të shkëlqyeshme dhe shumë të suksesshme. Faqet tona, kalojnë numrin e anëtarëve mbi 500.000.
 
Reklamo në monitorin në Prishtinë
 
OFERTË
 
PËR REKLAMË NË LED MONITORIN DIGJITAL TË ALBASOFTIT
 
Madhësia e Monitorit:
 
Madhësia e monitorit është 3m x 2m. Pozicion i përkryer në qendër të qytetit, 5 metra larg rrugës kryesore, përballë Akademisë së Shkencave.
  
ORARI I TRANSMETIMIT TË REKLAMAVE
 
Fillon nga ora 07:00 e mëngjesit deri 01:00 pas mesnate.
KOHËZGJATJA DHE SHFAQJA E REKLAMËS
Pakoja e parë: 25 minuta në ditë, SHFAQJE SË PAKU 300 HERË NË DITË ME KOHËZGJATJE 5 SEK.
Pakoja e dytë: 50 minuta në ditë, SHFAQJE SË PAKU 300 HERË NË DITË NË KOHËZGJATJE 10 SEK.
Për raste apo kërkesa të veçanta arrihet marrëveshje e veçantë.
 
FORMATI DHE PROPORCIONI
 
Format të llojllojshëm, sipas dëshirës. Video: avi, mpg, wmv, swf, rm, dat, vob. Fotografi: jpg, gif, bmp. Tekst: txt;
Reklamat mund t’i sillni në proporcionin 3x2.
Për më shumë informata, na kontaktoni të caktojmë një takim ku do të bisedojmë në lidhje me detajet e kësaj oferte.
Në pritje të përgjigjes tuaj!
 
Me respekt,

Alba-Soft
Adresa: “Agim Ramadani 54”, 1/6, 10000, Prishtina, Kosova
Mob: +37744318282
Zyrë: +38138249994
info@albasoft.al
 
Pse duhet të reklamoni
• Mbi 1,100,000 vizitor në muaj do të shohin reklamën tuaj.
• Vizita të sigurta në faqen tuaj përmes reklamës suaj, duke ju mundësuar qasje në statistikat e klikimeve në reklamën tuaj.
• Hapësira reklamuese në vendet më të dukshme të portalit.
• Hapësira reklamuese të dedikuara vetëm për një organizatë.
• Vizitorë të moshës madhore bazuar në llojin e informacioneve që ofrohet në portal.
Pra, bëhuni pjesë e portalit më unik ndër shqiptar www.gjuhashqipe.com, dhe takoni klientët tuaj të rinj!
Mr. Adrian Zeqiri
Mr. Adrian Zeqiri Drejtor në qendrën ECMI Kosova Ne mund të ju konfirmojmë se prej fillimit të projektit e deri në përfundimin e tij, stafi i Albasoft-it kanë treguar përkushtim, bashkëpunim dhe profesionaliz&...
Sadik Zeqiri
Sadik Zeqiri Drejtor në gazetën online Epoka e Re Me Albasoftin kemi kontratë për portalin Epoka e Re. Shërbimet kryesore që i kemi pranuar dhe vazhdojmë bashkëpunimin, janë:   Planifikim, dizajnim dhe Zhvilli...
Dr. Valbon Gashi
Dr. Valbon Gashi Kirurg Vaskula në Venomed Plus Me Albasoftin kemi kontratë të bashkëpunimit që nga nëntori i vitit 2015 dhe vazhdojmë edhe tani dhe besoj dhe shpresoj se do të vazhdojmë edhe në të ...
Përse Ne? Albasoft është kompani e specializuar, me një përkushtim të veçantë për klientët. Të gjithë punëtorët janë të motivuar të kryejnë punën me përpikmëri. Çmime të favorshme në krahasim me tregun.
Kualitet i garantuar dhe përgjegjshmëri ndaj klientëve
Paguani vetëm kur jeni të kënaqur me punën tonë.
Eksperiencë e gjatë dhe staf me përvojë.
Mijëra klientë brenda dhe jashtë vendit.
Top