Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

Cloud Hosting

Alba-Soft ofron shërbime për "HOSTING" me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve tanë. Ueb hostingu bazohet në serverët e lokalizuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës,
Alba-Soft ofron shërbime për "HOSTING" me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve tanë. Ueb hostingu bazohet në serverët e lokalizuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Francë dhe Kanada.
 
Përmes shërbimeve tona të "Hosting-ut" sigurohet ngritja e performancës së ueb-faqes suaj si dhe ju mundësohet një rehati apo komoditet për ju - ne merremi me çdo telashe.
Shërbimet standarde të Hosting-ut që ne ofrojmë janë: Hapësirë për disk, Transfer, E-mail shërbime, Kontroll të plotë mbi Hosting paketën që merrni nga ne, Mbështetje e përhershme teknike 8/5 mbështetje teknike nga Alba-Soft. Për raste urgjente mbështetje 24/7.
 
AS Cloud Hostingu përfshinë: HDD (GB); Bandwidht (GB); E-Posta; FTP përdorues; Firewall; Domaina; Subdomain; MySQL; MS SQL; IP Reale; PHP; ASP.NET; Panel; OS; Statistika; Perl; Python; SMTP; Webmail
Sadik Zeqiri
Sadik Zeqiri Drejtor në gazetën online Epoka e Re Me Albasoftin kemi kontratë për portalin Epoka e Re. Shërbimet kryesore që i kemi pranuar dhe vazhdojmë bashkëpunimin, janë:   Planifikim, dizajnim dhe Zhvilli...
Dr. Valbon Gashi
Dr. Valbon Gashi Kirurg Vaskula në Venomed Plus Me Albasoftin kemi kontratë të bashkëpunimit që nga nëntori i vitit 2015 dhe vazhdojmë edhe tani dhe besoj dhe shpresoj se do të vazhdojmë edhe në të ...
Mr. Adrian Zeqiri
Mr. Adrian Zeqiri Drejtor në qendrën ECMI Kosova Ne mund të ju konfirmojmë se prej fillimit të projektit e deri në përfundimin e tij, stafi i Albasoft-it kanë treguar përkushtim, bashkëpunim dhe profesionaliz&...
Përse Ne? Albasoft është kompani e specializuar, me një përkushtim të veçantë për klientët. Të gjithë punëtorët janë të motivuar të kryejnë punën me përpikmëri. Çmime të favorshme në krahasim me tregun.
Kualitet i garantuar dhe përgjegjshmëri ndaj klientëve
Paguani vetëm kur jeni të kënaqur me punën tonë.
Eksperiencë e gjatë dhe staf me përvojë.
Mijëra klientë brenda dhe jashtë vendit.
Top