Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

Dizajnim dhe zhvillim të faqeve

Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tënd, na kontakto që të flasim për këtë.
Faqja e internetit pa asnjë dyshim është pasqyra e vërtetë e biznesit tuaj.

Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tënd, na kontakto që të flasim për këtë. Nëse e ke një faqe, por, për çfarëdo arsyesh nuk je i kënaqur, na kontakto që të kujdesemi ne për faqen tuaj.

Qëllimi ynë kryesor është krijimi i një faqeje profesionale të internetit, për ty, praktike dhe lehtësisht të përdorshme për klientët tuaj, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve.

Aktualisht kemi mbi qindra mijëra klientë anë e mbanë botës, që na kanë besuar dizajnimin dhe zhvillimin e faqes së tyre.

Jemi më të mirët dhe më të lirët, nëse gjen më mirë dhe më lirë, ne ta bëjmë një faqe pa para.Albasofti është kompani e veçantë, nuk e gjeni një të tillë në rajon, me përkushtim të jashtëzakonshëm për klientin. Të gjithë punëtorët jemi shumë të motivuar dhe më shumë kënaqësi e bëjmë punën tonë.

Kompanitë tjera, përdorin teknologji të huazuara dhe module të gatshme nga interneti, me plotë rreziqe. Ne kemi 14 vite përvojë dhe përdorim teknologjinë tonë Albasoft CMS, qe konsiderohet si një lloj “Lamborghini" për faqe të internetit.

Albasoft CMS është shumë e avancuar dhe në çfarëdo gjuhe që dëshironi:
https://www.albasoftcms.com/en/Features

Po ashtu, jemi të njohur për:

• Çmime shumë të favorshme në krahasim me tregun.
• Cilësi e garantuar dhe përgjegjshmëri e lartë ndaj klientit.
• Ju paguani vetëm atëherë kur jeni të kënaqur me punën tonë.
• Punë ekipore dhe e organizuar mirë.
• Përvojë e gjatë dhe personel të specializuar.
• Mijëra klientë brenda dhe jashtë vendit.Kurrë mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne:

Kosovë: 044197474 | Shqipëri: 0696672800

info@albasoftgroup.com


Ju këshillojmë të lexoni:

Çfarë duhet të pyesni kompaninë për dizajnimin e faqes suaj.
Ftesë për partneritet me emigrantët shqiptarë.

Dr. Valbon Gashi
Dr. Valbon Gashi Kirurg Vaskula në Venomed Plus Me Albasoftin kemi kontratë të bashkëpunimit që nga nëntori i vitit 2015 dhe vazhdojmë edhe tani dhe besoj dhe shpresoj se do të vazhdojmë edhe në të ...
Mr. Adrian Zeqiri
Mr. Adrian Zeqiri Drejtor në qendrën ECMI Kosova Ne mund të ju konfirmojmë se prej fillimit të projektit e deri në përfundimin e tij, stafi i Albasoft-it kanë treguar përkushtim, bashkëpunim dhe profesionaliz&...
Sadik Zeqiri
Sadik Zeqiri Drejtor në gazetën online Epoka e Re Me Albasoftin kemi kontratë për portalin Epoka e Re. Shërbimet kryesore që i kemi pranuar dhe vazhdojmë bashkëpunimin, janë:   Planifikim, dizajnim dhe Zhvilli...
Përse Ne? Albasoft është kompani e specializuar, me një përkushtim të veçantë për klientët. Të gjithë punëtorët janë të motivuar të kryejnë punën me përpikmëri. Çmime të favorshme në krahasim me tregun.
Kualitet i garantuar dhe përgjegjshmëri ndaj klientëve
Paguani vetëm kur jeni të kënaqur me punën tonë.
Eksperiencë e gjatë dhe staf me përvojë.
Mijëra klientë brenda dhe jashtë vendit.
Top