Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

SEO

SEO është strategjia më e mirë e marketingut digjital në internet. Një biznes duhet gjithsesi të investoj në SEO për të arritur avantazh konkurrues, prezencë pozitive të biznesit online, gjetje të klientëve të shumtë etj. Kjo siguron kthim të investimit, rritje të shitjeve përkatësisht rritje dhe zgjerim të vazhdueshëm të biznesit apo aktivitetit afarist.

SEO

SEO është strategjia më e mirë e marketingut digjital në internet. Një biznes duhet gjithsesi të investoj në SEO për të arritur avantazh konkurrues, prezencë pozitive të biznesit online, gjetje të klientëve të shumtë etj. Kjo siguron kthim të investimit, rritje të shitjeve përkatësisht rritje dhe zgjerim të vazhdueshëm të biznesit apo aktivitetit afarist.

Fakte të rëndësishme lidhur me SEO’n:  

 • 15% më shumë klientë - rreth 15% e vizitorëve që vijnë në uebfaqe përmes SEO’s bëhen klientë për dallim nga klientët që vijnë në mënyra tjera. Nga investimet tjera, si: emailet, materialet e printuara sipas statistikave vetëm rreth 2% bëhen klientë.
 • 90% e shfrytëzuesve të internetit. Më shumë se 90% e përvojave të shfrytëzuesve online fillojnë nga makinat kërkuese.
 • 60% Google. Google mbanë mbi 60% të tregut të makinave kërkimore në internet.
 • 70% e vizitorëve. Mbi 70% përdoruesve/vizitorëve në internet i anashkalojnë reklamat e sponsorizuara duke u fokusuar në reklamat organike (SEO organik). 
 • 85% e vizitorëve. Mbi 85% të përdoruesve  kurrë nuk hulumtojnë më tej se faqja e parë e rezultateve që shfaqen pas kërkimit.
 •  3 pozicionet e para në Google. 15 deri 25% e klikimeve shkojnë për pozicionin e parë (pas kërkimit të caktuar) në Google, 7 deri 20% shkojnë në pozicionin e dytë dhe 5 deri 15% shkojnë në pozicionin e tretë.  

 

Pra, sot nuk është e mjaftueshme të keni vetëm një ueb-faqe të mirë për të arritur suksesin që prisni në internet. Për të pasur sukses, ueb-faqja juaj duhet të jetë e rankuar lartë në makinat e kërkimit Google, Yahoo, Bing etj.

Rankimi në “numër një” në Google, Yahoo apo Bing, nuk është i lehtë, por, ne e garantojmë rezultatin, bazuar në përvojën tonë të gjatë në këtë biznes.

BASHKËPUNIMI ME NE DO TË JETË I SUKSESSHËM DHE I SIGURT   

Disa nga arsyet për të bërë dallimin mes nesh dhe të tjerëve janë:

 • Qindra projekte të SEO’s të suksesshme brenda dhe jashtë vendit.
 • 100 punëtorë & bashkëpunëtorë në 3 lokacione të ndryshme.
 • 14 vite përvojë në SEO në tregun vendor dhe ndërkombëtar (Gjermani, Zvicër, Austri, etj).
 • Dhjetëra partnerë ndërkombëtar si Microsoft, Parallels Plesk, OVH, VMware etj.
 • Me çdo klient lidhim kontratë me shkrim të qartë dhe të detajuar ku përshkruhen synimet, resurset, afati, çmimi, teknologjia në dobi të klientit.
 • Ne kemi personel të kualifikuar për programim, dizajn grafik, shkrim të përmbajtjeve, multimedia, server administratorë, siguri, përveç ekspertëve të SEO’s         që gjithsesi e udhëheqin projektet. Sepsenuk mund të ketë sukses nëse kompania  është vetëm agjenci e marketingut. Pra, një kompani që merret vetëm me marketing digjital nuk mund të ketë shumë sukses pasi suksesi i SEO’së varet jashtëzakonisht shumë edhe nga programuesit, standardet, teknologjia e përdorur, kreativiteti, inovacioni dhe përvoja, që ne e kemi.
 • Përvoja jonë profesionale 14 vjeçare në SEO garanton suksesin. Personeli ynë ka punuar në projekte ndërkombëtare, ka realizuar shumë projekte me sukses për shumë kompani brenda dhe jashtë vendit.  

 

Mr. Adrian Zeqiri
Mr. Adrian Zeqiri Drejtor në qendrën ECMI Kosova Ne mund të ju konfirmojmë se prej fillimit të projektit e deri në përfundimin e tij, stafi i Albasoft-it kanë treguar përkushtim, bashkëpunim dhe profesionaliz&...
Sadik Zeqiri
Sadik Zeqiri Drejtor në gazetën online Epoka e Re Me Albasoftin kemi kontratë për portalin Epoka e Re. Shërbimet kryesore që i kemi pranuar dhe vazhdojmë bashkëpunimin, janë:   Planifikim, dizajnim dhe Zhvilli...
Dr. Valbon Gashi
Dr. Valbon Gashi Kirurg Vaskula në Venomed Plus Me Albasoftin kemi kontratë të bashkëpunimit që nga nëntori i vitit 2015 dhe vazhdojmë edhe tani dhe besoj dhe shpresoj se do të vazhdojmë edhe në të ...
Përse Ne? Albasoft është kompani e specializuar, me një përkushtim të veçantë për klientët. Të gjithë punëtorët janë të motivuar të kryejnë punën me përpikmëri. Çmime të favorshme në krahasim me tregun.
Kualitet i garantuar dhe përgjegjshmëri ndaj klientëve
Paguani vetëm kur jeni të kënaqur me punën tonë.
Eksperiencë e gjatë dhe staf me përvojë.
Mijëra klientë brenda dhe jashtë vendit.
Top