Mobile 1: +383 (0) 44 31 82 82

14 vite bashkë

Që nga dita e parë e punës e deri sot, kurrë nuk jemi penduar për angazhimin tonë në dobi të dhjetëra mijëra klientëve tanë. Ky është një vit jubilar për ne, së bashku. Ky është viti i katërmbëdhjetë i punës sonë. Këtë vit do ta festojmë edhe me më shumë rezultate dhe do të ju ofrojmë shërbime të përsosura ashtu siç e meritoni.
 
Faleminderit që ishit me ne 14 vitet e shkuara, ju mirëpresim edhe 100 të tjera.
 
Drejtori
Vetëm disa nga rekomandimet
Dr. Valbon Gashi
Dr. Valbon Gashi Kirurg Vaskula në Venomed Plus
Mr. Adrian Zeqiri
Mr. Adrian Zeqiri Drejtor në qendrën ECMI Kosova
Sadik Zeqiri
Sadik Zeqiri Drejtor në gazetën online Epoka e Re
Top